Lehet, hogy Te már nem is emlékezel rá, de 2021. november 26.- án írtad. Eddig még nem is válaszoltam rá, mert csak most tudtam teljesíteni, ha kell még, az első felét letöltheted az alábbi oldal linkre kattintva:
HALOTT FELTÖLTÉSEIM 2021.01.01.-TÖL PM KÉRÉSRE CSAK A MŰSZAKI MEGLÉT ESETÉN TUDOM JAVÍTANI! SOROZATOT MŰSZAKI OKOK MIATT NEM TUDOK JAVÍTANI!
Zsikus
Hozzászólások száma : 8474 Tartózkodási hely : Magyarország
Tárgy: Re: Kérés Pént. Ápr. 29, 2022 12:22 pm
Szia Sándor!
Köszönöm.
Üdv.: Zsikus
péksüti
Hozzászólások száma : 14
Tárgy: Re: Kérés Vas. Május 01, 2022 8:38 am
Kedves Barátok! Láttam, hogy valaki kérésére felraktátok a Superman&Lois 2. évadának első négy szinkronos részét. Nagy tisztelettel érdeklődnék, hogy a további szinkronos részeket is megosztjátok-e? Ha nem terveztétek, akkor nagyon szépen kérném a többi szinkronos részt is. Hálás köszönettel: péksüti
Sndr Tulajdonos
Hozzászólások száma : 17226
Tárgy: Re: Kérés Hétf. Május 02, 2022 1:11 am
Kedves péksüti!
Letölthető módon eddig csak 4 rész volt. Onlie módon az HBO kivételével csak egy helyen van meg,de letöltéskor a kép bal sarkán egy 3x3 cm. -es quar kód van ami a nézést zavarja, ha az HBO befejezi valószínűleg elérhető lesz letölthetően is és akkor én is kirakom!
Üdvözlettel: Sndr
Hozzászólások száma : 14
Tárgy: Re: Kérés Hétf. Május 02, 2022 9:41 am
Kedves Sndr! Nagyon szépen köszönöm válaszodat és a majdani letöltési lehetőséget! Szép napot és kellemes hetet kivánok! Üdvözlettel: péksüti
LittleDali
Hozzászólások száma : 1033
Tárgy: Re: Kérés Csüt. Május 12, 2022 2:34 pm
Szia, Sándor! Ifjú korom nagy kedvencétől Jean Paul Belmondótól szeretnék filmeket kérni. Mint mindig, most is 1080p-ben kérném a Riói kaland, valamint a Százezer dollár a napon cimü 1964-ben készült filmeket. Ugy tudom, hogy mindkettő megjelent Blu-rayben. Harmadikként kérném a Leon Morin a pap cimü 1961-ben készült filmjét. Ez kivételesen, mivel csak fekete-fehér jöhet 720p-ben is. Nagyon szépen köszönöm, előre is.
Sndr Tulajdonos
Tárgy: Re: Kérés Szer. Május 18, 2022 9:26 am
Kedves LittliDali!
Nagyon sokáig kerestem a kért filmeket, de csak egyet találtam (Riói kaland) A másik kettő semmilyen formában nincs meg. A Riói kaland filmet a kért formában az alábbi linkre kattintva éred el:
HALOTT FELTÖLTÉSEIM 2021.01.01.-TÖL PM KÉRÉSRE CSAK A MŰSZAKI MEGLÉT ESETÉN TUDOM JAVÍTANI! SOROZATOT MŰSZAKI OKOK MIATT NEM TUDOK JAVÍTANI!
LittleDali
Hozzászólások száma : 1033
Tárgy: Re: Kérés Szer. Május 25, 2022 8:24 pm
Kedves Sándor, ezuttal kérném szépen a Sokkal több, mint testőr ( The Hitmans Bodyguard ) 2017 BDRIP 1080p cimü filmet. Nagyon szépen köszönöm előre is. Üdvözlettel Little Dali
LittleDali likes this post
Sndr Tulajdonos
Tárgy: Re: Kérés Csüt. Május 26, 2022 10:32 am
Kedves Little Dali!
Elkészült a kért film. Az alábbi oldal linkre kattintva éred el: