Tégy úgy másokkal, ahogyan szeretnéd, hogy veled bánjanak!
zsuzsi likes this post
StanPan V.I.P.
Hozzászólások száma : 107
Tárgy: Re: Kérés Csüt. Jan. 06, 2022 7:59 am
Kedves filmbarátok!
Szeretném ezt a filmet:
A kis Spirou (Le Petit Spirou), belga családi vígjáték, 86 perc, 2017 Szereplők: Pierre Richard, Natacha Régnier rendező: Nicolas Bary https://port.hu/adatlap/film/tv/a-kis-spirou-le-petit-spirou/movie-236034
Elképzelhető, hogy magyarul még nincs meg, de most vasárnap adják a Dunán: 19:45, vasárnap (január 09.) DUNA Televízió
Egy majdnem teljesen halláskárosult barátomat is érdekelné ez a film, de neki a felirat fontosabb mint a szinkron, szóval, ha az adásból sikerülne rögzíteni a feliratot is, azért ő külön köszönetét is küldené.
Üdvözlettel!
vizipok Admin
Hozzászólások száma : 4155 Tartózkodási hely : Budapest
Tégy úgy másokkal, ahogyan szeretnéd, hogy veled bánjanak!
Sndr Tulajdonos
Hozzászólások száma : 17226
Tárgy: Re: Kérés Pént. Jan. 14, 2022 6:01 pm
Kedves StanPan!
Egy köszönömöt nem ért volna meg, hogy a Barátunk a Vasárnap estélyét a
Te kérésed felvételével, vágásával töltötte pihenés helyet és vizipok sem
amiért levelezett és dolgozott vele?
Baráti üdvözlettel: Sndr
Hozzászólások száma : 883
Tárgy: Re: Kérés Vas. Jan. 30, 2022 5:23 pm
Kedves Barátaim, Feltöltők!
Az alábbi sorozatot szeretném kérni:
- magyar címe: Resident Alien 2. évad - eredeti címe: Resident Alien 2. évad - gyártási éve: 2022 - Infó: https://en.wikipedia.org/wiki/Resident_Alien_(TV_series) - Infó: https://www.imdb.com/title/tt8690918/ - amerikai televíziós sorozat
Előre is köszönöm a fáradozásaitokat!
Üdv: Qkta
A hozzászólást Qkta összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 31, 2022 7:47 am-kor.
Qkta V.I.P.
Tárgy: Re: Kérés Hétf. Jan. 31, 2022 7:45 am
Kedves Barátaim, Feltöltők!
Az alábbi sorozatot szeretném kérni:
- magyar címe: Star Trek Prodigy - eredeti címe: Star Trek Prodigy - gyártási éve: 2021 - Infó: https://en.wikipedia.org/wiki/Star_Trek:_Prodigy - Infó: https://www.imdb.com/title/tt9795876/ - amerikai televíziós 3D-s számítógépes animációs sorozat
Előre is köszönöm a fáradozásaitokat!
Üdv: Qkta
kocsismari
Hozzászólások száma : 135
Tárgy: Re: Kérés Hétf. Jan. 31, 2022 10:33 am
Sziasztok! Amit én keresek egy 83-as sorozat "Visszatérés az Édenbe" a címe. Tudom lehetetlen amit szeretnék de hátha megvan valakinek. Előre is örök hála és köszönet.
Sndr Tulajdonos
Tárgy: Re: Kérés Kedd Feb. 01, 2022 3:38 pm
Kedves Qkta Barátom!
A kéréseidre: 1. Resident Alien 2. évad a film annyira friss, hogy még sehol sem találtam. 2. Star Trek Prodigy csak feliratosan tudom még megszerezni, de a 2. rész film és feirat is hiányzik. 720p. mkv -ben tudom megadni.
Tárgy: Re: Kérés Kedd Feb. 01, 2022 3:41 pm
Kedves kocsismari!
Én nem találtam sehol a sorozatot. Jól tippelted. Talán másnak nagyobb szerencséje lesz!
Qkta V.I.P.
Tárgy: Re: Kérés Kedd Feb. 01, 2022 5:33 pm
Kedves Sándor Barátom!
Örülnék a Star Trek Prodigy-nek feliratosan is! A Resident Alien 2. évadot, ha tudod, hozod? Köszönöm, hogy időt szánsz rám (ránk).
Baráti üdvözlettel: Qkta
Sndr Tulajdonos
Tárgy: Re: Kérés Kedd Feb. 01, 2022 6:55 pm
Szia Qkta Barátom!
Az animációs feliratos sorozat 1-3 részét az alábbi oldal linkre kattintva éred el:
A feliratból kiderült, hogy az 1-2 rész egyben van dupla hosszú mint a többi!
Jó letöltést kívánok!
Hozzászólások száma : 270
Tárgy: Re: Kérés Csüt. Feb. 03, 2022 10:04 am
Üdv!
Kedves Sndr! Ismét eltelt egy év és immár lassan szokássá válik az ilyenkori kérésem. 13.-án éjjel az NFL Super Bowl -ját játszák, amit az aréna4 közvetit.Ha sikerülne rögziteni, vagy megszerezni és feltennéd, akkor ismét hálára köteleznél. Addig is köszönöm. Legyen szép napod!
Sndr Tulajdonos
Tárgy: Re: Kérés Pént. Feb. 04, 2022 1:13 pm
Szia vagyokakivagyok!
Tudod, hogy én nem értek ezekhez a mérkőzésekhez, ezért kérdezem, hogy 13. án kezdődő NFL mérkőzéseket mindet kéred e, vagy csak egyes mérkőzéseket, ha csak egyes mérkőzés kell, akkor a mérkőzések előtt pontosan írd le, hogy mely csapatokat kéred az adott napon, azt megelőzően legalább 3 nappal!
Azt is tudod, hogy én nem szoktam letölteni, mert se programom, se eszközöm, se időm nincs hozzá. Amennyiben a torrentre kirakják, mint az előző években, akkor onnan megosztom és a 2021 évi folytatásaként fogod megtalálni.
Szép hétvégét kívánok!
Üdvözlettel: Sndr
Tárgy: Re: Kérés Hétf. Feb. 07, 2022 6:26 pm
Üdv!
Köszönöm a visszajelzész. 13.-án éjjel csak egy mérkőzés lesz az NFL (amerikai foci döntő) Elöre is köszi.
Legyen szép napod!
Sndr Tulajdonos
Tárgy: Re: Kérés Hétf. Feb. 14, 2022 11:45 am
Szia vagyokakivagyok!
Kérésedre elkészült az NFL döntő feltöltése. Az alábbi linkre kattintva a feltöltés alsó részén találod a 13. ai döntő mérkőzés letöltési linkjeit:
Kérlek, hogy a legrövidebb időn belül töltsd le a linkeket, mert ha a data egy linket is töröl nem tudom pótolni!
Jó letöltést és egy fél napi szórakozást kívánok! 6 órától délig csak ezt csináltam, Majdnem ezren töltöttük és még mindég töltik.
Üdvözlettel: Sndr
Utóirat: Már törölték is a torrentről sehonnan nem tölthető le. jó lesz ha igyekszel a letöltéssel! 17.55.00 kor írva.
Szép estét!
Üdv: Sndr
Tárgy: Re: Kérés Kedd Feb. 15, 2022 9:42 am
Nagyon köszönöm!!
Sndr Tulajdonos
Tárgy: Re: Kérés Csüt. Feb. 17, 2022 10:12 am
Szia Qkta Barátom!
Fentebb kérted a Resident Alien 2. évad feltöltését. Az első évadot feltöltöttem és találtam a kért 2. évadból 3 részt csak fel kell dolgozni. A 2. évad 1 részét kiraktam. Az alábbi oldal linkre kattintva eléred az 1. évad alatt!
Gondolom ennek is örül majd a kislányod, vagy kisfiad. Még nem tudom milyen nemű gyermeked, hogy esetleg ha a korának megfelelő mesét találok tudjam ajánlani.
Viszont a port.hu szerint a sorozatnak 20 epizódja van, és ezeket most feltehetőleg leadja a TV paprika, március 23-átől kezdik vetíteni az első részt: https://musor.tv/musorkereso/Jamie%20karant%C3%A9n/0
Fel tudja venni valaki a hiányzó részeket?
Köszönettel!
Zsikus
Hozzászólások száma : 8474 Tartózkodási hely : Magyarország
Tárgy: Re: Kérés Szomb. Márc. 19, 2022 12:11 pm
Sziasztok!
Légyszíves segíts! Keresek egy olyan filmet(?), ami 4 országon keresztül 9 páros versenyez a fődíjért. Ez az ország: Románia, itt kezdődik, Magyarország, Szlovénia, Horvátország. Autós túra.Horvátország a cél. Csak a címe kell, megkeresem... Sajnos nem emlékszem.
Üdv.: Zsikus
Sndr Tulajdonos
Tárgy: Re: Kérés Vas. Márc. 20, 2022 1:10 am
Szia Zsikus!
Kérdést ne a kérésekhez, hanem a kérdésekhez írjál! Én ezt találtam, ez a címe: Flúgos Futam (Wacky Run) 2016 S01 720p WEB-DL X264 hun mkv (12) Prémium link!